Evergreen Design and Decor

Our clients wanted to showcase the breathtaking vistas of the mountains surrounding it. We selected pieces that would complement and showcase the scenery. Our clients were in love with their brown leather couches, so we knew we wanted to keep them from the beginning. This was the focal point for the selections in the living room, and we were able to create a cohesive, rustic, mountain-chic space.

With both our clients working from home, the home office was a vital part of the design. The double-sided desk is a repurposed table that was handmade by the client’s family. We painted the fireplace in a gorgeous green accent to make it pop.

Finding the balance between statement pieces and statement views made this project a unique and incredibly rewarding experience.